Cases

Jesper Agermose Hansen

alendo
alendo-2

Rejse app med styr på alle billetter

Flat design app koncept med fokus på brugeroptimering af de mange valgmuligheder. Det var vigtigt at skabe en løsning, hvor det var nemt for brugeren at få overblik over deres valg. Det blev løst med en "kurv" eller timeline. Her kan brugeren flytte og redigere tilføjede aktiviteter og transportmuligheder.

Udfordringen var også at tage en stor mængde data og "koge den ned" til det mest nødvendige og herefter skjule det mindre vigtige i form af underliggende sider.

alendo
alendo-2

Transport app for lastvognschauffører

Denne Xamarin app tilladder brugeren at holde styr på både indhentninger og udleveringer i forbindelse med lastvognstransporter. App'en er forbindet til et web api, som holder oplysningerne opdateret løbende. Chaufføren kan registrere gods, som leveret eller afhentet. Oplysningerne sendes direkte til Track & Trace systemet, som kan ses af afsender.

leman
leman-2

Platform med overblik over forsendelser

Denne corporate platform web app indeholder et kompliceret informationshieraki og data. For at skabe overblik bruges et flat design og samt mulighed for brugeren at kunne identificere forsendelser og derefter udvælge og se detaljer. Der er gjort et stort arbejde i brugeranalyse, både end-user og interne brugere.

Den største udfordring her var at finde balancen imellem hastig informationssøgning og den nødvendige.

packclub
alendo-2

Pakke app med gamification

App UI i flat design. Fokuset var på skabelsen af gamification følelse, samt forenkling af handlemuligheder. UI designet er optimeret til at give nem identifikation af listeobjekter og overblik over sendingsdetaljer.

Der blev fastlagt et fokuseret brugerflow for at nudge brugeren til at bruge point i pointshoppen.

corpatch

Førstehjælpsapp med fokus på hjælpsomhed

Xamarin udviklet app. Hovedfunktion består af special designet brugerflade med elementer af gamification. Samtidig er knapper gjort store for at undgå forkerte klik under stressede situationer. App er også sammenkoblet med ekstern enhed.

Fokus her var på UX under stressede situationer. Her vil brugeren reagere mere instinktivt og der vil derfor ikke være tid til at analysere ikonografi m.v. Knapper og trykpunkter er gjort større for at undgå fejltabbing.

barquiz

Bar spils app uden GUI

Game interface design til barspil app. Simpel brugerflade med få menuer og optimerede swipe muligheder. Det var målet at undgå "knapper" og i stedet erstatte navigation med swipes og dobbeltabbing.

Realisme var nøgleordet og man ønskede ikke at vise brugeren menu navigation.

ordbogen

Minimalistisk ordbogs web/native app

Flat design web og iOS app for online ordbogsvirksomhed. Brugeren kan nemt vælge imellem ordbøger, samt modtage forslag til alternative forslag. Herudover også udvikling af undervisningsapp og statistik modul hertil.

schmiedmann
schmiedmann-2

Webshop med over 500.000 produkter

Brugeroptimeret responsive web app med vægt på mersalg og nem brugerregistrering. Webshoppen krævede brugerregistrering pga. blanding af B2B og B2C kunder. For at optimere dette, blev registreringsprocessen forenklet fra 7 trin til 4 trin. Herudover blev der introduceret en ny innovativ bestillingsproces.